INDIVIDUEL TERAPI • EGENTERAPI • SUPERVISION

I min praksis i Vanløse tilbyder jeg individuel terapi, samt egenterapi og supervision til studerende og praktiserende psykoterapeuter.

Du er også velkommen.


INDIVIDUEL TERAPI

Individuel terapi er en terapeutisk proces og den mest almindelige terapiform.

Fordelen er at terapien tilpasses til dig, dine individuelle behov og dit mål for samtalerne.

Sammen arbejder vi med netop dine udfordringer og skaber en forståelse af, hvad du har brug for at forandre i dit liv.

Det kan være oplevelser i fortiden, der påvirker dit liv uhensigtsmæssigt, som du har brug for at forsone dig med og bearbejde. Det kan også være, at du oplever svære følelsesmæssige tilstande, som præger dit liv og går ud over din glæde og trivsel.

Fundamentet for terapien er vores relation og et varmt, tillidsfuldt og fortroligt rum, hvor du kan føle dig tryg til at være dig selv og dele ud af din indre verden.

EGENTERAPI

Er du psykoterapeut-studerende kan du gå i egenterapi hos mig. Jeg arbejder oplevelsesorienteret og opfylder som oftest de krav, der stilles fra dit uddannelsessted.

Her følger jeg dig og din proces og støtter både din faglige og personlige udvikling.

Jeg tilpasser naturligvis sessionerne efter hvilken terapeutiske retning du uddanner dig i, hvor dit interessefelt er og hvad du kommer i kontakt med undervejs i dit uddannelsesforløb.

Det kan være særlige tematikker, du har brug for at arbejde indgående med, så de ikke står i vejen for dit terapeutiske arbejde. Jeg holder også et fokus på at opdage og styrke dine iboende ressourcer.

I fællesskab afstemmer vi løbende, hvad der giver mening for dig at arbejde med.

SUPERVISION

Supervisionen er målrettet dig, som enten er praktiserende psykoterapeut eller er nået så langt i din psykoterapeutiske uddannelse, at du selv begynder at få klienter.

Jeg sørger for et varmt og respektfuldt rum, så du får de bedste forudsætninger for at lære, udvikle din faglighed og øge kvaliteten af dit terapeutiske arbejde.

Jeg hjælper dig med bl.a. at bringe klarhed over ’sagen’, identificere den konkrete problemstilling, skabe en teoretisk ramme og holde fokus på opgaven. Ligeledes er jeg opmærksom på, hvordan en klients problemstilling påvirker dig.

Ud over at skabe ovennævnte forståelsesramme, inddrager supervisionen også ofte belysning af dine konkrete handlemuligheder.

Gruppe-supervision er også muligt.

Det er individuelt fra menneske til menneske, hvilken terapiform der foretrækkes.

Nogle føler sig mest trygge ved, at vi er tilstede i rummet sammen. Andre foretrækker at kunne sidde behageligt derhjemme. Og så er der dem, for hvem det er en fordel, at vi ikke kan se hinanden.

Det vigtigste er, at du vælger netop den terapiform, der tiltaler dig.

FYSISKE SESSIONER 1:1

Disse samtaler foregår i min praksis i Vanløse, hvor vi mødes face-to-face.

Fordelen ved denne terapiform er, at vi begge er til stede i rummet sammen.

Det skaber nærvær og grobund for at opbygge en tryg relation, som er afgørende vigtigt for enhver terapeutisk proces.

Som terapeut er jeg trænet i at være opmærksom og ‘lytte’ på mange forskellige niveauer. Her får jeg mulighed for at arbejde i min fulde bredde og kan inddrage alt det, jeg ser, hører og sanser.

ONLINE TERAPI

Denne samtaleform er ideel, hvis du fx lider af social angst, har natarbejde eller på anden vis har svært ved at møde fysisk op i min praksis. Og du kan gå i terapi hos mig, uanset hvor i landet eller verden du befinder dig.

Samtalerne, hvor vi har mulighed for at se hinanden via webcam, foregår via tjenesten ‘Whereby’. Rummet er sikkert, og kun du og jeg har adgang.

Når du har booket en session, sender jeg dig et link, som du kan åbne via mobil, tablet eller pc. Og jeg hjælper dig naturligvis, hvis du er usikker på det ‘tekniske’.

BOOK TID ONLINE

Du kan booke en tid direkte i min kalender.

Hvis de ledige tider ikke passer dig, kan du komme på venteliste. Har du behov for en akut tid forsøger jeg altid at finde en hurtig løsning.

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål på mail@hedelundterapi.dk eller mobil: 51727033.

Jeg gør mit bedste for at svare dig indenfor 24 timer.

KONTAKTFORMULAR


(Husk at tjekke dit spamfilter, da mit svar til dig kan finde på at hoppe deri).