KONTAKT & BOOKING

HEDELUND TERAPI
Skjulhøj Allé 32, Baghuset
2720 Vanløse

Tlf.: 51 72 70 33
mail@hedelundterapi.dk
CVR: 25395794

BOOK TID ONLINE

Du kan booke tid direkte i min kalender. Hvis de ledige tider ikke passer dig, kan du komme på venteliste.

Psykoterapeut i Vanløse nær Frederiksberg

KONTAKT MIG

Du er meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 51 72 70 33, mail@hedelundterapi.dk eller via nedenstående kontaktformular (husk at tjekke dit spamfilter, da mit svar til dig kan finde på at hoppe deri).

Jeg gør mit bedste for at vende tilbage til dig indenfor 24 timer.

Måske har du spørgsmål, brug for mere information eller er i tvivl om, hvorvidt psykoterapi er noget for dig? I så fald kan vi indlede med en kort og uforpligtende snak.

Kontakt mig ligeledes, hvis du har brug for en akut tid. Så finder vi sammen en hurtig løsning.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kærlig hilsen
Carina

KONTAKTFORMULAR


(Husk at tjekke dit spamfilter, da mit svar til dig kan finde på at hoppe deri).


FÅ ET KEMI-TJEK

Er du på udkig efter en psykoterapeut, er du altid velkommen til at ringe til mig – det er ganske uforpligtende. Det giver dig mulighed for at tjekke, om vi kunne være et godt match. Kemien og relationen er af afgørende betydning i ethvert terapeutisk forløb. Og den eneste, der kan vurdere, om jeg er den rette terapeut for dig, er dig.

Når du ringer, kan vi tale lidt om, hvad det er, du gerne vil have min professionelle hjælp til.

Jeg arbejder med en høj grad af etisk bevidsthed. Dermed er jeg kun interesseret i at tilbyde min hjælp, såfremt jeg rent fagligt er i stand til at hjælpe dig. Som emotionsfokuseret psykoterapeut arbejder jeg ikke med svære sindslidelser. Jeg hjælper de mennesker, som er stødt på personlige eller psykiske kriser.

Jeg er derfor meget åben og ærlig om, hvorvidt jeg mener, at jeg kan hjælpe dig med dine udfordringer. Hvis jeg vurderer, at jeg ikke kan hjælpe dig, henviser jeg dig gerne videre – enten til en af mine kompetente kollegaer, eller videre i systemet hvis jeg vurderer, at det vil være dér, du kan få den bedste hjælp.

Relationen er det bærende element i terapien og jeg har fokus på at skabe en varm og tillidsfuld atmosfære i rummet, så du kan føle dig tryg. Vi mennesker kan nemlig først forandre os, når vi tør være os selv.

Lad os tales ved.

Kærlig hilsen
Carina