FORSKELLIGE TERAPIFORMER

Det er individuelt fra menneske til menneske, hvilken terapiform der foretrækkes.

Nogle føler sig mest trygge ved, at vi er tilstede i rummet sammen. Andre foretrækker at kunne sidde behageligt derhjemme. Og så er der dem, for hvem det er en fordel, at vi ikke kan se hinanden.

Det vigtigste er, at du vælger netop den terapiform, der tiltaler dig.


INDIVIDUEL TERAPI

Disse samtaler foregår i min praksis på Frederiksberg, hvor vi mødes face-to-face.

Fordelen ved denne terapiform er, at vi begge er til stede i rummet sammen.

Det skaber nærvær og grobund for at opbygge en tryg relation, som er afgørende vigtigt for enhver terapeutisk proces.

Som terapeut er jeg trænet i at være opmærksom og ‘lytte’ på mange forskellige niveauer. Her får jeg mulighed for at arbejde i min fulde bredde og kan inddrage alt det, jeg ser, hører og sanser.

ONLINE TERAPI

Denne samtaleform er ideel, hvis du fx lider af social angst, har natarbejde eller på anden vis har svært ved at møde fysisk op i min praksis. Og du kan gå i terapi hos mig, uanset hvor i landet eller verden du befinder dig.

Samtalerne, hvor vi har mulighed for at se hinanden via webcam, foregår via tjenesten ‘Whereby’. Rummet er sikkert, og kun du og jeg har adgang.

Når du har booket en session, sender jeg dig et link, som du kan åbne via mobil, tablet eller pc. Og jeg hjælper dig naturligvis, hvis du er usikker på det ‘tekniske’.

WALK-AND-TALK

Walk-and-talk kaldes også gå-terapi.

Det er en professionel, terapeutisk samtale, der finder sted mellem os, mens vi går en tur sammen med behørig afstand.

Dette corona-venlige alternativ er en enkel metode, som foregår i forsvarlige og sikre rammer ude i det fri.

En gåtur er for de fleste mindre formel, og mange oplever derved, at samtalen bliver mere afslappet. Dertil kan flere have god gavn af, at øjenkontakten er knap så direkte, som hvis vi sad overfor hinanden i et terapilokale.

TELEFONISK

Telefoniske samtaler kan foregå efter nærmere aftale og ved akut opstået behov. For nogle klienter er det en fordel, at vi ikke kan se hinanden.

Det kan ske, at du i et terapeutisk forløb pludselig kommer i kontakt med noget svært, står i en ubehagelig situation eller med en ny oplevelse, som du har brug for at bearbejde ‘her og nu’.

Jeg støtter dig i hele din proces – også den der foregår imellem sessionerne – og står derfor til rådighed med kort varsel, hvis du mærker et akut behov.